Uitslag binnen 15 minuten

SNELTEST OP SCHOOL

De basisscholen mogen na lange tijd weer open. Dat is goed nieuws voor de leerlingen, ouders en leerkrachten. Dit betekent echter ook dat de kans op besmettingen weer toe zal nemen. Op korte termijn zal worden gestart met het sneltesten van leraren en overig personeel in het basisonderwijs. Zo kunnen besmettingen snel worden opgespoord en de verspreiding ervan zo snel mogelijk in kaart worden gebracht.

Extern testen is tijdrovend, wij komen bij u op school. Snel geholpen en direct uitslag zodat de leerkrachten kunnen doen waar ze goed in zijn, lesgeven!

Elke school is anders, daarom leveren wij maatwerk. Bel ons om samen te kijken naar de mogelijkheden in uw situatie of het plannen van een afname. Wij staan voor u klaar, 7 dagen per week.

UITSLAG BINNEN 15 MINUTEN

VANAF €34,95

HOUD OVERZICHT EN REGIE

DSC_1224

AFNAME door GEKWALIFICEERD PERSONEEL

Snel, vertrouwd en veilig

Er zijn momenteel diverse sneltesten op de markt en steeds meer plekken waar je een sneltest kunt laten afnemen, dat maakt een keuze wellicht lastig. Daarbij voldoen niet alle sneltesten aan de eisen en richtlijnen vanuit GGD en overheid. Wij werken met de Abbott COVID-19 Panbio diagnostische sneltest welke officieel goedgekeurd is door het RIVM, ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport. De specificiteit van de test is 99,4%. Veilig en betrouwbaar.

Wij verzorgen het gehele traject. Van afname, inclusief materialen, het mailen van de uitslagen, het contact leggen met de GGD, tot afvoer van materiaal. Per persoon rekenen wij ongeveer 4 minuten voor de afname. Afhankelijk van de groepsgrootte zullen wij meerdere mensen inzetten. 

1. Afspraak maken

2. afnemen sneltest

3. uitslag (binnen 15 min)

Sneltest

SNELTEST BIJ U OP SCHOOL?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

Wij staan voor u klaar op 06 200 79 779 (WhatsApp mogelijk) of info@testopdezaak.nl 

veelgestelde vragen

Als de uitslag positief is, zou het coronavirus overdragen kunnen worden op anderen. De werknemer moet dan in isolatie gaan. Positieve uitslagen geven wij direct door aan de GGD. Zij starten vervolgens het bron- en contactonderzoek.

Zie ook deze link

De betrouwbaarheid van de Abbott Panbio™ COVID-19 Ag Rapid Test Device is gemeten door 60 positieve en 181 negatieve proefpersonen te testen. Deze zijn van te voren met een PCR-test getest. Hieruit kwam een sensitiviteit van 93,3% (95% CI: 83,8%-98,2%) en een specificiteit van 99,4% (95% CI: 97,0%-100%).

De uitslag geeft aan of u besmettelijk bent op het moment van afname. Dus bij een negatieve uitslag is het belangrijk om opnieuw te testen bij klachten en na contact met iemand met corona.

Het UMC Utrecht heeft tevens onderzoek gedaan naar de inzetbaarheid van deze test. Die uitkomst vindt u hier: 

https://www.umcutrecht.nl/nieuws/sneltest-geeft-binnen-een-kwartier-de-uitslag

Wij hanteren een tarief vanaf  € 34,95. Dit is een all-in prijs, dus geen voorrijkosten of andere verborgen kosten.

Met een wattenstaafje wordt via de keel en de neusholte materiaal afgenomen. De sneltest wordt uitgevoerd door ervaren medewerkers met een medische opleiding welke BIG geregistreerd zijn.

In onderstaande video kunt u zien hoe de test afgenomen wordt.

Op dit moment is de geteste persoon niet besmettelijk. Bij toename van corona-gerelateerde klachten adviseren wij om de test te herhalen.

De GGD werkt met de PCR-test. Sneltestopschool.nl gebruikt een door het RIVM goedgekeurde antigeentest. Het voordeel van deze test is dat het snel gaat en actieve besmetting meet. In 15 minuten is de uitslag bekend en weet u waar u aan toe bent. 

De kans op een vals-positieve test is heel erg klein. Een positieve uitslag is betrouwbaar. De specificiteit van de test is 99,4%. 

Zie ook https://www.umcutrecht.nl/nieuws/sneltest-geeft-binnen-een-kwartier-de-uitslag

Voor het test- en quarantaine beleid vanuit de overheid verwijzen wij naar hun website (zie link).

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/10/15/factsheet-wanneer-moet-ik-in-quarantaine

Maak direct een afspraak of stel uw vraag