Uitslag binnen 15 minuten - INCLUSIEF REISVERKLARING

Sneltest aan huis

De vaccinaties worden met steeds hoger tempo gezet maar nog steeds is het COVID-19 virus onder ons. Uiteraard dient men zich te laten testen bij corona-gerelateerde klachten echter steeds vaker blijkt dat ook mensen die geen klachten hebben al besmettelijk kunnen zijn. Ook voor een sneltest met reisverklaring kunt u bij ons terecht.

Wilt u gebruik maken van een sneltest maar bent u niet in de gelegenheid om dit in een teststraat te doen? Of misschien bent u slecht ter been waardoor het huis verlaten een opgave is. 

Voor de regio Ermelo, Putten, Harderwijk, Hierden, Nijkerk, Zeewolde, Nunspeet en Elspeet bieden wij de onze dienst aan huis aan. 

7 dagen in de week, tussen 08:00 en 22:00.

€45,- per test

UITSLAG BINNEN 15 MINUTEN

€45,-

RIVM GEVALIDEERD

Sneltest

AFNAME door een verpleegkundige

Snel, vertrouwd en veilig

Er zijn momenteel diverse sneltesten op de markt en steeds meer plekken waar je een sneltest kunt laten afnemen, dat maakt een keuze wellicht lastig. Daarbij voldoen niet alle sneltesten aan de eisen en richtlijnen vanuit GGD en overheid. Wij werken met een COVID-19 Panbio diagnostische sneltest welke officieel goedgekeurd is door het RIVM, ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport. De specificiteit van de test is 99,4%. Veilig en betrouwbaar.

De test is ook geschikt indien er nog geen klachten zijn. Meer informatie hierover kunt u vinden in het artikel van de NOS, via deze link. 

1. Afspraak maken

2. afnemen sneltest

3. uitslag (binnen 15 min)

Sneltest

Corona sneltest bij u thuis?

Neem gerust contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak.

Wij staan voor u klaar op 06 200 79 779 (WhatsApp mogelijk) of info@testopdezaak.nl 

veelgestelde vragen

Als de uitslag positief is, zou het coronavirus overdragen kunnen worden op anderen. U moet dan in isolatie gaan. Positieve uitslagen geven wij direct door aan de GGD. Zij starten vervolgens het bron- en contactonderzoek.

Zie ook deze link

De betrouwbaarheid van de Panbio™ COVID-19 Ag Rapid Test Device is gemeten door 60 positieve en 181 negatieve proefpersonen te testen. Deze zijn van te voren met een PCR-test getest. Hieruit kwam een sensitiviteit van 93,3% (95% CI: 83,8%-98,2%) en een specificiteit van 99,4% (95% CI: 97,0%-100%).

De uitslag geeft aan of u besmettelijk bent op het moment van afname. Dus bij een negatieve uitslag is het belangrijk om opnieuw te testen bij klachten en na contact met iemand met corona.

Het UMC Utrecht heeft tevens onderzoek gedaan naar de inzetbaarheid van deze test. Die uitkomst vindt u hier: 

https://www.umcutrecht.nl/nieuws/sneltest-geeft-binnen-een-kwartier-de-uitslag

Wij hanteren een tarief van € 45,- voor een enkele test. Dit is een all-in prijs, dus geen voorrijkosten of andere verborgen kosten. Wilt u meer tests laten afnemen op dezelfde locatie? Dan daalt de prijs per test.

Met een wattenstaafje wordt via de keel en de neusholte materiaal afgenomen. De sneltest wordt uitgevoerd door ervaren medewerkers met een medische opleiding welke BIG geregistreerd zijn.

In onderstaande video kunt u zien hoe de test afgenomen wordt.

Op dit moment bent u niet besmettelijk. Bij toename van corona-gerelateerde klachten adviseren wij om de test te herhalen.

De GGD werkt met de PCR-test. Direct-testen.nl gebruikt een door het RIVM goedgekeurde antigeentest. Het voordeel van deze test is dat het snel gaat. In 15 minuten is de uitslag bekend en weet u waar u aan toe bent.

 

De kans op een vals-positieve test is heel erg klein. Een positieve uitslag is betrouwbaar. De specificiteit van de test is 99,4%. 

Zie ook https://www.umcutrecht.nl/nieuws/sneltest-geeft-binnen-een-kwartier-de-uitslag

Voor het test- en quarantaine beleid vanuit de overheid verwijzen wij naar hun website (zie link).

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/10/15/stroomschema-wanneer-testen-en-in-quarantaine

Maak direct een afspraak of stel uw vraag